nieuws

Prik Amsterdam opnieuw populairste homocafé

Café

Bar Prik in Amsterdam is door Gaysite.nl opnieuw uitgeroepen tot homo(dans)café van Nederland. Het café in de Spuistraat, dat vorig jaar ook won, blijft Wilsons in Haarlem en plaatsgenoot Cozy voor.

Prik Amsterdam opnieuw populairste homocafé

Meer dan 27.500 personen brachten via de website hun stem uit voor de Homohoreca Verkiezing 2011, zo meldt Gaysite.nl. Stemmen kon op bedrijven in vier categorieën.

De beste Gay Discotheek staat in Apeldoorn: Club Entrance. De winnaar van de afgelopen twee jaar wordt gevolgd door de Amsterdamse Club Church en Club G.A.y. in Groningen.

In de categorie Gay Party/Gay Event is de hoogste eer voor de vijfde achtereenvolgende keer voor Pann, dat homojongerenfeesten organiseert in heel Nederland. Als tweede en derde eindigen respectievelijk Antikinky in Haarlem en het Gay Pride evenement in Amsterdam.

Sauna Steamworks in Arnhem wint in de categorie Gay Sauna. De tweede plaats is voor Tibet in Eindhoven en als derde eindigt Sauna Thermos in Amsterdam.

De winnaars worden zaterdag 21 januari gehuldigd. De prijs bestaat uit een speciaal ontworpen stalen plaquette en een advertentiebudget ter waarde van 1000 euro. De verkiezing voor 2012 is inmiddels alweer geopend.

Reageer op dit artikel