nieuws

Slagaderlijke bloeding na messteek in café

Café

Een 46-jarige man uit Alkmaar heeft afgelopen donderdagavond een andere man in Alkmaar neergestoken in een café. Hij stak hem in zijn onderarm, waarbij een slagader werd geraakt.

Slagaderlijke bloeding na messteek in café

De man was het café binnengelopen en stond te praten met de 39-jarige Alkmaarder. De 46-jarige man haalde een mes tevoorschijn en stak de Alkmaarder hiermee in zijn onderarm. De 46-jarige man werd het café uitgewerkt door de aanwezige bezoekers.

Agenten kwamen op de Vondelstraat een auto tegen die met vrij hoge snelheid reed. In het voertuig bleek de 39-jarige man te zitten, die door de bestuurder naar het ziekenhuis gebracht werd. De auto werd begeleid naar het MCA. Hier bleek dat de Alkmaarder een slagaderlijke bloeding had en dat er pezen in zijn arm waren doorgesneden. Hij moest meteen worden geopereerd.

Aan de hand van enkele getuigen die in het café aanwezig waren kon de verdachte worden achterhaald. De politie ging naar zijn woning en hield de man hier aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Reageer op dit artikel