nieuws

Strandpaviljoens Hoek van Holland afgebrand

Café

Drie strandpaviljoens op het strand van Hoek van Holland zijn in de nacht van maandag op dinsdag afgebrand. Door de brand is niemand gewond geraakt, zo liet een woordvoerster van de brandweer weten. Eerder was sprake van vier brandende paviljoens, maar dat sprak de zegsvrouw tegen.

Strandpaviljoens Hoek van Holland afgebrand

Op het moment dat de brand uitbrak, was er geen personeel aanwezig in de strandtenten. De brandweer kon de drie houten paviljoens niet meer redden. Het vuur kon makkelijk om zich heen grijpen, omdat de strandtenten dicht naast elkaar staan. De eigenaren zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

De brand werd toevallig ontdekt door surveillerende politieagenten. Of er brandstichters aan het werk zijn geweest, valt op dit moment nog niet te zeggen.

Reageer op dit artikel