nieuws

‘Stutterheim vertrekt bij ID&T

Café

Oprichter Duncan Stutterheim van ID&T verlaat het dance-imperium. Dat meldt Zibb.nl op basis van betrouwbare bronnen op het hoofdkantoor van ID&T. Stutterheim gaat samen met zijn vrouw naar Australië, waar hij minstens anderhalf jaar zal verblijven.

‘Stutterheim vertrekt bij ID&T

Stutterheim geeft op 22 december een afscheidsborrel om vervolgens rond de kerst af te reizen naar Australië. De leiding van het dance-imperium wordt overgenomen door Wouter Tavecchio, chef van Q-Dance waarmee ID&T onlangs fuseerde. Het personeel van Q-Dance is inmiddels ingetrokken bij het ID&T-pand in Amsterdam.

Sensation
Volgens zijn medewerkers in Amsterdam zou Stutterheim vanuit Australië mogelijk nog buitenlandse edities van de succesvolle housepartyformule Sensation aansturen, zo meldt Zibb.nl. Stuttenheim wil aan de andere kant van de wereld zijn horizon verbreden, aldus een medewerker van ID&T.