nieuws

Symposium over bierkansen

Café

Zijn er kansen in een krimpende biermarkt. Die vraag staat centraal tijdens een symposium over de situatie op de Nederlandse biermarkt. Initiator van dit congres is de biervereniging PINT.

Symposium over bierkansen

Het symposium ‘Kansen in een krimpende markt?’ vindt plaats op vrijdagmiddag 27 oktober in de Berlage-zaal van de Beurs van Berlage in Amsterdam en maakt onderdeel uit van het bekende PINT Bokbierfestival. Tijdens de bijeenkomst komen diverse prominente sprekers uit de bierwereld aan het woord.

Vier verschillende sprekers leiden het symposium om 13.00 uur met een 15 minuten durende presentatie over de eigen biervisie. Dit zijn sprekers van een grote brouwerij, een kleine brouwerij, een distributeur en een slijterijketen.

Na de inleidingen kunnen aanwezigen schriftelijke vragen stellen, die vervolgens worden behandeld in een forumdiscussie. Hans Steenbergen, hoofdredacteur van MissetHoreca.nl en het blad Misset Horeca, zal het symposium leiden.

Tip:
Bekijk het uitgebreide bierdossier voor meer informatie over bier

Reageer op dit artikel