nieuws

Uitspraak horeca-advocaat verrast KHO

Café

Stichting Red de Kleine Horeca Ondernemer (KHO) is verrast door de uitspraak van horeca-advocaat Raoul Meester. Meester stelt dat, ondanks een recente uitspraak van de rechter, er toch een algeheel rookverbod komt.

Uitspraak horeca-advocaat verrast KHO

‘De pessimistische kijk op de zaak van Meester is opmerkelijk omdat hij zelf ruim een jaar geleden een uitvoerig pleidooi bij ons hield om deze zaak te mogen doen. De vakkundigheid en veelzijdigheid van hem zouden garant staan voor succes’, zegt Ton Wurtz van KHO in een reactie.

KHO stelt dat reparatie van de wetgeving niet afdoet aan bezwaren zoals de ongelijke behandeling van kleine horecaondernemers ten opzichte van grote horeca-inrichtingen. Verder meldt KHO dat bij reparatiewetgeving een politiek moment ontstaat waarop wellicht andere invulling aan het rookverbod voor kleine cafés kan worden gegeven.

Reageer op dit artikel