nieuws

Uitvaartstoet stopt even bij ‘t Snuitje

Café

Zo’n duizend mensen hebben afscheid genomen van de vermoorde Scheveningse kroegbaas Kees Toet. De rouwstoet van Toet stopte bij café ’t Snuitje, waar Toet door messteken om het leven is gebracht.

Uitvaartstoet stopt even bij ‘t Snuitje

Het Algemeen Dagblad spreekt van een indrukwekkende uitvaart voor de geliefde horecaondernemer. Naast café ’t Snuitje passeerde de stoet ook het Scheveningse havengebied. Toet was vrijwilliger van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM).

Vorige week arresteerde politie in België een 31-jarige Brit. De man wordt ervan verdacht Toet met een mes om het leven te hebben gebracht. Later werd ook nog een 49-jarige medeverdachte gearresteerd. Justitie in Nederland heeft België om uitlevering gevraagd.

Eerdere berichten over de moord op Toet