nieuws

Wereldrecord darten in café Kanters

Café

De 29-jarige Rolf Ratelband uit het Limburgse Herten heeft dinsdagavond het wereldduurrecord darten verbeterd. Plaats van handeling was café Kanters in Roermond. Afgelopen vrijdag begon Ratelband met pijltjes gooien en dinsdag om 18.00 uur was het oude record van 92 uur gebroken.

Wereldrecord darten in café Kanters

Ratelband wil het record zetten op 120 uur en gaat volgens zijn plan door tot woensdagavond 22.00 uur. Van vermoeidheid is nog geen sprake, legde de duurdarter dinsdagavond uit. ‘Het gaat super.’

De baten van de recordpoging zijn voor de Nierstichting. In het café zijn collectebussen geplaatst en er is een speciaal rekeningnummer geopend. Bewijs van de recordpoging zal na afloop ter beoordeling aan het Guinness Book of World Records worden overhandigd. Het oude record werd begin dit jaar gevestigd door Arend-Jan van Amerongen uit Borculo.

Reageer op dit artikel