nieuws

Internationale luchtvaartprijzen HMSHost en Café Rembrandt

Café

Prijzen voor Nederland tijdens de tweede editie van de airport Food & Beverage Conference & Awards. Café Rembrandt Schiphol Plaza werd uitgeroepen tot ‘Best Airport Bar’ en HMSHost en Schiphol Airport ontvingen de award voor ‘Best Food & Beverage Concession Program’.

Internationale luchtvaartprijzen HMSHost en Café Rembrandt

Een internationale jury beloonde HMSHost en luchthaven Schiphol voor ‘de goede manier van samenwerken en voor een geïntergreerd en divers aanbod van horeca waarbij de wensen van passagiers en bezoekers voorop staan’.

HMSHost-topman Walter Seib over de toekenning: ‘We zijn verheugd dat experts uit onze branche de kwaliteit van onze restaurants en horecapunten erkennen. Graag delen we de titel met de vliegvelden waarmee we nauw samenwerken om verder te innoveren.’

Typisch Amsterdamse kroeg

Café Rembrandt is eigendom van de Gendale Group en opende in 2000 op Schiphol Plaza. Het is een typisch Amsterdamse kroeg op de Nederlandse luchthaven. Het café werd door de jury geroemd vanwege onder andere de uitstraling, de gastvrijheid, de ambiance, het ervaren en enthousiaste personeel, de kwaliteit van het eten en drinken en de vele speciale avonden.

‘Elk element in dit café ademt Amsterdamse bruine kroeg’, aldus de jury. De Nederlandse ‘inzending’ rekende in de finale af met concurrenten uit onder andere India, de Verenigde Staten, Australië en Engeland.

Meer dan 170 aanmeldingen

De internationale Food & Beverage (FAB) Conference & Awards vond voor de tweede keer plaats. Organisator The Moodie Report en zustertitel The Foodie Report willen met het uitreiken van prijzen hoogstaande consumentenconcepten op luchthavens promoten. Er kwamen meer dan 170 aanmeldingen binnen. Het evenement was dit jaar in Hotel Okura in Amsterdam en vond plaats op 21 juni.

Reageer op dit artikel