nieuws

Eemlust in Baarn winnaar Terras Top 100 2012

Café

Het terras van Eemlust is uitgeroepen tot het beste van Nederland in 2012. Snelheid en kwaliteit zijn de kernwoorden op het terras van de broers Rogier, Guido en Elmar Demmers en moeder Maaike Mol.

Eemlust in Baarn winnaar Terras Top 100 2012

Volgens de jury een terechte nummer 1 in de Terras Top 100, powered by Lipton Ice Tea. Het familiebedrijf in Baarn richt zich op een breed publiek, met de focus op kwaliteit. Na twee jaar geleden al eens een top 5-notering te hebben behaald, en vorig jaar de achtste plaats, is Eemlust dit jaar onbetwist de nummer 1 van het land.

Dit werd vandaag bekendgemaakt door Misset Horeca’s hoofdredacteur Martine Zuil bij Paal 10 in Ouddorp, de winnaar van de Terras Top 100 in 2011.

Het terras van Eemlust bestaat uit twee gedeelten. Eén deel direct aan het water en in de buitenlucht. Het tweede en grootste gedeelte bevindt zich in een aangebouwde serre die met mooi weer volledig opengeschoven kan worden. Ook op minder mooie dagen kan de gast hier dus op het terras zitten. Zonder last te hebben van de elementen.

‘Eemlust’ en ‘terras’ zijn twee woorden die in de regio onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Al jarenlang is het terras van Eemlust de favoriete plek om na een fiets- of wandeltocht even uit te hijgen en wat te drinken.
Dik vier jaar nadat de drie broers Demmers samen met moeder Maaike Mol het bedrijf overnamen, is het terras nog steeds een belangrijk bedrijfsonderdeel. Maar de hier gehanteerde kwaliteit kenmerkt nu het hele bedrijf, meldt de jury. Het bedrijf zit volgens middelste broer Guido nog volop in de groeifase.

De mistery visits werden uitgevoerd door AQ Services.Bekijk hier de gehele ranglijst van de Terras Top 100 van 2012.

Reageer op dit artikel