nieuws

La Mano Maestra Den Haag wint koffietest AD

Café

Alfred Mojet de Koe heeft de Nationale Koffietest van het AD gewonnen. Mojet de Koe is eigenaar van La Mano Maestra op het Noordeinde in het centrum van Den Haag. ‘Het zijn de kleinste finesses die uiteindelijk leiden tot het optimale resultaat.

La Mano Maestra Den Haag wint koffietest AD

Hier werkt iemand die in elk kopje koffie liefde en vakmanschap legt, schrijft het AD op de eigen website over de winnaar van de Nationale Koffietest. ‘Wie Alfred Mojet de Koe achter zijn espressomachine ziet staan, weet het meteen. De Spaanse naam van zijn zaak zegt het al: Le Mano Maestra, de hand van de meester.’

Alfred Mojet de Koe begon veertien jaar geleden op zijn huidige plek met een koffie-, thee- en lunchroom, en kreeg de koningin als buurvrouw, aldus AD. De ondernemer gaf zijn huis bij de bank in onderpand, startte een verbouwing en ging uiteindelijk van start.

De winnaar in het artikel over zijn prestatie: ‘Uiteindelijk draait het om degene die achter de machine staat. Laat dezelfde koffie door twee mensen zetten en je krijgt een verschillend eindresultaat. Het zijn de kleinste finesses die uiteindelijk leiden tot het optimale resultaat.’