nieuws

Eind aan onbeperkt drinken in Arnhemse horeca

Café

Prijsacties in de Arnhemse horeca zijn binnenkort verleden tijd. De gemeenteraad heeft deze week besloten met ingang van 1 januari zaken als onbeperkt drinken voor een klein bedrag niet meer toe te staan.

Eind aan onbeperkt drinken in Arnhemse horeca

Horecaondernemers in Arnhem mogen vanaf 1 januari geen prijsacties meer houden, zoals onbeperkt drinken voor een klein bedrag, zo schrijft Omroep Gelderland op de website. Dat besluit is genomen door de gemeenteraad.

Discotheek The Level

Het onderwerp kwam op de agenda, nadat duidelijk werd dat de Arnhemse discotheek Tel Level het voornamelijk jonge publiek op donderdagavond naar binnen probeerde te krijgen met onbeperkt drinken voor een vast bedrag.

Uiteindelijk zag de discotheek af van de actie, nadat er een waarschuwing kwam van de gemeente.

Brabantse discotheek

In juni dit jaar leidde een soortgelijke actie van een Brabantse discotheek ook al tot een hoop ophef.

Jongeren konden daar op bepaalde avonden onbeperkt drinken voor €15 als ze voor 22.00 uur binnen waren.

Reageer op dit artikel