nieuws

Slavante dankzij Terras Top 100 naar Disneyland Parijs

Café

Cees van Stiphout, eigenaar van Buitengoed Slavante, heeft zijn voltallige personeel meegenomen naar Disneyland Parijs. Aan het begin van het Terrasseizoen had Van Stiphout zijn personeel beloofd dat een top 10-notering in de Terras Top 100 dit reisje zou opleveren. Het werd een fraaie derde plek. Van Stiphout: ‘Met groot plezier mocht ik deze belofte bij de medewerkers inlossen.

Slavante dankzij Terras Top 100 naar Disneyland Parijs

Met 47 personen vertrok op 23 december een bus met Slavante-medewerkers vanuit Maastricht naar Parijs. Belofte maakt schuld, aldus Cees van Stiphout, eigenaar van Slavante. ‘Twee jaar geleden beloofde ik een tripje naar de Winter Efteling als we in de top 20 van de Misset Horeca Terras Top 100 zouden eindigen. Toen werden we 19e en hebben we een leuk uitje beleefd. Vorig jaar beloofde ik een reis naar Disneyland Parijs als we in de top 10 zouden komen.’ Het werd een derde plek en dus konden de medewerkers wederom op hun baas rekenen. ‘Een belofte die ik met veel plezier bij mijn medewerkers heb ingelost’, aldus Van Stiphout.

Motivatie

De beloning die de eigenaar aan zijn personeel had voorgelegd, noemt hij zelf een ‘mooie motivatie’. ‘Alleen al het deelnemen aan de Terras Top 100 zorgt daarvoor. Maar als je er dan ook nog een leuke beloning tegenover zet, dan zie je wat er allemaal mogelijk is. Ik ben er van overtuigd dat de belofte heeft bijgedragen aan ons prachtige resultaat.’ In een eerder interview, vlak na de uitreiking, zie hieronder, werd Van Stiphout gevraagd wat de volgende beloning zou worden bij een volgend, nóg beter resultaat. ‘Iemand riep al dat we dan naar Disney World in Florida zouden moeten, maar daar hou ik graag nog even een slag om de arm.’

Reageer op dit artikel