nieuws

Internationale prijs voor Doppio Espresso

Café

Doppio Espresso heeft de European Coffee Award voor ‘Best Coffee Chain – Western Europa’ gewonnen. De Nederlandse koffieketen versloeg onder andere Starbucks, Coffee Company en Costa.

Internationale prijs voor Doppio Espresso

De European Coffee Awards worden jaarlijks uitgereikt en komen tot stand door stemmen van meer dan 10.000 executives uit de koffie – en foodindustrie in Europa.

‘Om voor de tweede opeenvolgende jaar bij de absolute Europese top te staan, is voor ons team een teken dat we als bedrijf en team op de goede weg zijn en een enorme motivator om door te gaan met prachtige koffies sourcen, branden en maken voor onze gasten’, aldus Jonathan Teoh van Doppio Espresso.

Teoh vervolgt: ‘We zijn trots op alle medewerkers, collega’s, franchisenemers en leveranciers dat die dit mogelijk maken. Er zijn veel mooie bedrijven die hier winnen. We zijn vereerd dat we daar tussen staan’.

Reageer op dit artikel