nieuws

Tweede Bagels & Beans op Zuidas

Café

Ondernemers Rudy en Nicole de Vries openen een tweede Bagels & Beans op de Zuidas in Amsterdam. Hun eerste vestiging zit aan de Parnassusweg, de tweede komt onder het studentencomplex Vivaldi aan De Boelelaan, in Amsterdam.

Tweede Bagels & Beans op Zuidas

Gasten kunnen in Bagels & Beans Vivaldi er terecht voor het klassieke assortiment van Bagels & Beans met de bekende belegde bagels, verse sappen en koffie. Daarnaast zijn er ook nieuwkomers als de No-Meat Bagel Burgers te verkrijgen.

Ontbijt voor € 3,75

Vanaf half acht ’s ochtends verwelkomt Nicole de Vries gasten voor het ontbijt. Voor studenten die vroeg uit hun bed vallen is er tot vijf over half tien een speciaal ontbijtje voor € 3,75.

Voor dat bedrag mag je zelf een bagel beleggen aan de grote ontbijttafel en een koffie naar keuze bestellen. ‘Ben je student-af maar slim genoeg om voor half tien in Bagels & Beans Vivaldi te verschijnen? Dan mag je als vroege vogel natuurlijk ook van dit ontbijt profitere,’ aldus de ondernemers.

De nieuwste vestiging van De Vries opent op 31 oktober haar deuren. De zaak is open van maandag tot en met vrijdag van half acht ’s ochtends tot half acht ’s avonds en in het weekend van half tien tot half zeven. Exacte adres van de nieuwste Bagels & Beans: Antonio Vivaldistraat 1.

62 Bagels in Nederland

Er zijn 62 Bagels & Beans vestigingen in Nederland en een in Aken, Duitsland. Best bijzonder voor wat in 1996 begon als een eigenwijze ontbijt- en lunchroom aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.

Reageer op dit artikel