nieuws

Café-baas Tilburg betrapt inbreker op toilet

Café 1051

De politie heeft donderdag met gemak een 25-jarige inbreker kunnen arresteren. De man zat opgesloten in het damestoilet van een Tilburgse café waar hij had ingebroken en kon geen kant meer op nadat hij betrapt was door de cafe-baas, die ‘m direct opsloot.

Café-baas Tilburg betrapt inbreker op toilet

De eigenaar van een café aan de Bredaseweg in Tilburg wilde donderdagochtend zijn zaak openen. De man zag meteen dat er iets goed mis was. Er was een raam opengebroken en her en der lagen spullen klaar om meegenomen te worden. De cafébaas zag ook dat het licht in het damestoilet brandde. Dat licht wordt geactiveerd door een bewegingssensor. Er moest dus iemand op het toilet zitten. De deurklink werd meteen vastgezet, waarna een stem klonk die zei eruit te willen. Zo niet dan zou er door de deur worden geschoten.

Geen vuurwapen

Het bleek bluf. De gealarmeerde politie opende de toiletdeur en hield de inbreker aan. Hij had geen vuurwapen.

Reageer op dit artikel