nieuws

Media duiken massaal op Terras Top 100 2016

Café 8927

De Terras Top 100 leeft als nooit te voren. Niet alleen bij de deelnemers en de horeca, maar ook bij de media. Landelijke dagbladen, radiozenders, regionale omroepen en dagbladen, massaal werd er bericht voor, tijdens en na de Terras Top 100 2016. Een overzicht.

Media duiken massaal op Terras Top 100 2016

Het Radio 1 Journaal besteedde op de ochtend van de uitreiking aandacht aan de Terras Top 100. Op het terras van de winnaar van 2015, Restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee, werd gesproken met ondernemer Arnoud Schimmel en Misset Horeca. Lees en luister dat hier terug. Diezelfde avond stonden de winst en de winnaar op de site van NOS. De collega’s van RTL Nieuws volgde ook die avond. De dag na de uitreiking was de publieke omroep ook weer van de partij. In het programma Sportzomer werden Misset Horeca en de kersverse winnaar van de Terras Top 100 2016 geïnterviewd op het winnende terras, Het Hooihuis in Roosendaal.

Radio-interviews

Ook radiozenders Qmusic en Radio 538 interviewde winnaar Koen Bakker van Het Hooihuis over zijn behaalde nummer 1 positie in de Terras Top 100 2016.  Radio 5 van de KRO-NCRV besteedde in het programma Groot op 5 middels een interview aandacht aan de Terras Top 100 2016. Dat is hier terug te beluisteren, vanaf minuut 15.25.

Regionale media-aandacht

Het Hooihuis kreeg uiteraard aandacht van haar eigen regionale Omroep Brabant  en haar regionale dagblad BN De Stem. Maar ook andere regionale media wisten de Terras Top 100 dit jaar weer goed te vinden. RTV Oost interviewde in de week voorafgaand aan de bekendmaking Misset Horeca en Overijsselse ondernemers. Lees en bekijk dat hier. Vlak na de uitzending sprak de omroep met de Provinciewinnaar Overijssel, Roy Spekhorst van Pelle’s uit Deurningen. Lees en luister dat hier terug. 

Ook voor de nummer 2 was veel aandacht in de Provinciaal Zeeuwse Courant. De krant ging zelfs even langs. Ook Omroep Zeeland ging langs. En omdat de uitreiking plaatsvond bij de winnaar van 2015, Van Speijk in Egmond aan Zee, kwam RTV Noord-Holland langs.

Hieronder een greep uit de overige media-aandacht:

Linda
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
Het Parool
Nu.nl
1Limburg
De Stentor
Dagblad van het Noorden
De Leeuwarder Courant
Tubantia
Omroep West
De Gelderlander
Omroep Gelderland
Chefs Friends
TilburgToost
Unity.nu
RTV Oog
Management Team
Sneeker Nieuwsblad
Omroep Flevoland
Regio8
Omroep Friesland

Bekijk hier de complete ranglijst van de Terras Top 100 2016.

Omdat er veelvuldig naar  gevraagd is, heeft Misset Horeca voor de Terras Top 100 2017 alvast een voorinschrijving geopend. Klik hier om er voor te zorgen dat je er in 2017 -ook weer- bij bent.

Reageer op dit artikel