nieuws

Volg ontknoping Koffie Top 100 live via Facebook

Café 5974

Kun je er zelf niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd wie dit jaar bovenaan staat in de Misset Horeca Koffie Top 100? Volg dan live via Facebook de bekendmaking van de top-3. Rond 21.20 begint de uitzending.

Volg ontknoping Koffie Top 100 live via Facebook
Gerben Engelkes springt letterlijk een gat in de lucht als hij hoort dat Black&Bloom de nummer één is in de Koffie Top 100 2016

Voor de 100 bedrijven die een plek in de Koffie Top 100 2017 hebben, is het een spannende dag: vanavond weten ze op welke plek ze staan. Hoe heeft de jury hen beoordeeld? Zijn ze de beste in hun stad of provincie? Wie wint de Publieksprijs, de titel Parel van het Jaar en de Mooiste Koffievenue?

Voor iedereen die niet bij de uitreiking is vanavond in Studio 21 in Hilversum, doen we uitgebreid verslag van de bekendmaking. Op onze website tellen we mee af, en ook op Facebook en Twitter doen we verslag.

Twitter en Facebook

Volg op Twitter de aanwezige redacteuren Marjon Prummel (@HorecaBlog), Nathalie Bluiminck (@BluiminckN), Michael Simon (@MichaelHoreca) en natuurlijk het algemene Twitteraccount van Misset Horeca (@MissetHoreca). De avond wordt mede gepresenteerd door redacteur Demian van der Reijden (@DemianvdReijden).

Behalve via Twitter zal de ontknoping van de lijst, de bekendmaking van de top-3, live te zien zijn op Facebook. Like de Facebookpagina van Misset Horeca en ontvang een berichtje als de live-uitzending start. Die zal tussen 21.20 en 21.30 beginnen.

Nieuwsbrief

Zodra de lijst bekend is, publiceren we die in zijn geheel op MissetHoreca.nl. Iets later op de avond gaat er een e-mail nieuwsbrief de deur uit. Op dinsdag 26 september volgt een tweede nieuwsbrief met een terugblik op de avond, (video) interviews, reacties van winnaars en een interactieve kaart van de Koffie Top 100 2017.

Reageer op dit artikel