nieuws

Grolsch en FNV alsnog akkoord over nieuwe CAO

Café 1075

Bij bierbrouwer Grolsch is alsnog overeenstemming bereikt over een nieuwe cao. Vakbond FNV spreekt van een ‘beter resultaat’.

Grolsch en FNV alsnog akkoord over nieuwe CAO

FNV-leden bij Grolsch wezen vorige week een eerder bereikt resultaat nog vrijwel unaniem af. Het meeste bezwaar hadden de leden tegen de forse vermindering van het seniorenverlof. Nu blijft het seniorenverlof grotendeels overeind, aldus FNV.

Lees ook: Grolsch lanceert 4 nieuwe speciaalbieren in horeca

Grolsch: loonstijging 1,5%

In de nieuwe cao stijgen de lonen met 1,5 procent. De afspraken hebben een looptijd van een jaar en gelden voor circa zeshonderd Grolschmedewerkers. De achterban van de vakbond moet het nieuwe akkoord nog goedkeuren.

Lees ook: Meer over CAO

Reageer op dit artikel