nieuws

Fluisterbar The Closet opent haar deuren

Café 3061

Ontwerpbureau De Horeca Fabriek opent in Amsterdam binnenkort secret bar The Closet.

Fluisterbar The Closet opent haar deuren

Voor de Rebel Horeca Groep creëerde ontwerper Rein Rambaldo het sexy interieur voor The Closet. De nieuwe hotspot is geheel gehuld in pretty panterprint met een subtiele ‘touch of gold’. Geheel in de traditie van de speakeasy bars wordt de locatie  geheim gehouden. Of, zoals de Facebook-pagina van de zaak mysterieus meldt: ‘Hidden. Secret. And just something you want to experience for yourself. But don’t tell everyone. We won’t either’.

Fluisterbar The Closet

Logo The ClosetThe Closet is een secret bar, geïnspireerd op een speakeasy bar. Speakeasy bars zijn ontstaan tijdens de Amerikaanse drooglegging in de jaren twintig. Deze ‘fluisterbars’ kenmerkten zich door mysterieuze locaties, entree door middel van wachtwoorden en het schenken van verboden alcoholische dranken.
De bar schenkt volkomen legale drankjes, maar houdt de spanning graag nog even binnendeurs. Toegang wordt alleen verkregen met een wachtwoord en op reservering.

Meer over horecadesigner Rein Rambaldo

Reageer op dit artikel