nieuws

Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

Café 1628

Met een gouden bar als dé eyecatcher, heerlijke koffie en de perfecte gin-tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een hotspot rijker.

Locals Coffee geopend in de Amsterdamse Pijp

In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin de perfecte plek voor zijn langgekoesterde droom om in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken.

Locals Coffee

Gouden bar

Zowel in de winter als zomer is het goed vertoeven bij Locals Coffee. Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees, en de gouden bar maakt een sterk statement. De verschillende zithoekjes hieromheen maken het de perfecte plek voor zowel een zakelijke meeting als borrelmoment met vrienden. In de zomer is er ruimte voor een fijn terras in de zon.

Bij Locals Coffee kunnen gasten de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. Met een gevarieerde food keuze uit de lekkerste broodjes, salades en pasta’s. Op het drankmenu staan naast de logische koffie ook sapjes, wijnen en gin-tonics.