nieuws

Van Geloven en Schrobbelèr introduceren de Schrobbelèr bitterbal

Café 1139

Traditioneel gaat op de elfde van de elfde het nieuwe Carnavalsseizoen van start. Dit jaar viert Tilburg haar carnavaleske lustrum 5×11. Vanuit de carnavalsgedachte hebben twee iconische Tilburgse bedrijven hun krachten gebundeld. Van Geloven en Schrobbelèr introduceren dé snack van deze koude feestelijke wintermaanden: de Van Geloven Schrobbelèr bitterbal.

Van Geloven en Schrobbelèr introduceren de Schrobbelèr bitterbal

De Schrobbelèr bitterbal is ontwikkeld op basis van de kenmerkende ‘Schrobbelèr kruiden’. Bij beide bedrijven staan genieten en gezelligheid voorop, dus een mooie match was snel gevonden. Het resultaat van deze samenwerking wordt gelanceerd tijdens de aftrap van het carnavalsfeest in Kruikenstad. Om 11.11 uur wordt de Schrobbelèr bitterbal voor het eerst aan het publiek geserveerd.

Verkrijgbaarheid

De bitterballen zijn verkrijgbaar in horecagelegenheden door het hele land. De verpakking bevat 48 bitterballen van 30 gram per stuk, te bereiden in de frituur. De Van Geloven Schrobbelèr bitterballen zijn exclusief voor de foodservice markt en te bestellen bij alle bekende horecagrossiers van Nederland.

Van Geloven

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken, waaronder Mora, Van Dobben, Kroketterij De Bourgondiër en Souflesse. Van Geloven wil mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks, thuis en buitenshuis.

Schrobbelèr ontstond in de jaren ’70 in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is de kruidenlikeur Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger.

Reageer op dit artikel