Café-restaurant de Roskam overgedragen aan Axivate Horeca Group

Café-restaurant de Roskam overgedragen aan Axivate Horeca Group

De Axivate Horeca Group van Bas Rasker heeft de exploitatie van café-restaurant in Houten in handen. De Roskam behoudt dezelfde horecafunctie, met vergader-, feest- en borrelruimtes, private dining, een restaurant, grand-café en terras.

Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Bijzondere locaties

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, Eve Tilburg en sinds afgelopen zomer eveneens aan vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!). De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

De overname van De Roskam past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. 'We zijn verheugd de Roskam vanaf nu te exploiteren. De uitgebreide horecafunctie en de grote mate van gastvrijheid van de Roskam sluiten perfect aan bij Axivate Horeca Group', aldus Bas Rasker. Voormalig eigenaar Lennard Ossendrijver blijft komende tijd nauw betrokken bij de bedrijfsvoering van de Roskam.