nieuws

Burgemeester Halsema bij Nieuwjaarsdiner dak- en thuislozen Amsterdam

Café 161

Het inmiddels traditionele Nieuwjaarsdiner voor dak- en thuislozen in Amsterdam, vindt zondag 13 januari wederom plaats in restaurant-café In de Waag. Burgemeester Halsema zal de naar verwachting honderd gasten verwelkomen.

Burgemeester Halsema bij Nieuwjaarsdiner dak- en thuislozen Amsterdam

Het Nieuwjaarsdiner voor dak- en thuislozen in Amsterdam wordt voor de 21e maal georganiseerd door Paul Willemsen, die vrijwilliger is bij werkgroep DAK in de hoofdstad. Restaurant-café In de Waag, op de Nieuwmarkt, is voor de twaalfde achtereenvolgende maal het decor van het geheel verzorgde diner.

Nieuwjaarsdiner met aankleding

Er wordt gerekend op zo’n honderd dak- en thuislozen die gebruik maken van dit Nieuwjaarsdiner. Bugemeester Femke Halsema zal voor de eerste keer de dak- en thuislozen verwelkomen. Tijdens het diner worden er ook diverse optredens verzorgd voor de gasten. Het compleet verzorgde drie-gangen menu en inclusief drankjes worden door het restaurant aangeboden met behulp van enkele vaste leveranciers.

Naast de hulp van enkele vaste leveranciers is er hulp van het team van de Waag en enkele trouwe vrijwilligers om de dak- en thuislozen weer een onvergetelijke avond te verzorgen, een goede start van 2019. Het Nieuwjaarsdiner begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Reageer op dit artikel