nieuws

Grand café Prins Mauritshuis Blokzijl heropend

Café 555

Grand café Prins Mauritshuis Blokzijl heropend

Na een intensieve en complete verbouwing is rijksmonument Prins Mauritshuis heropend. Na meer dan twee jaar voorbereiding en een feitelijke verbouwing van bijna zes maanden is grand café Prins Mauritshuis gereed voor de toekomst.

In 2018 vierde grand café Prins Mauritshuis haar 20 jarig bestaan. Door deze verbouwing heeft het bedrijf in Blokzijl nu beschikking over een prachtige serre aan de historische haven, een nieuwe duurzame ergonomische en volledig elektrische keuken en een gerestyled grand café aan de haven. Het restaurant is omgetoverd tot Club Orange (Prins Maurits van Oranje).

grand café Prins Mauritshuis

Club Orange

Deze club met een knipoog naar ‘Maurits van Oranje’ bevindt zich in het voormalige weeshuis. Het voormalige kerkplafond (uit 1928) is gerestaureerd en compleet in zicht. Bij grand café Prins Mauritshuis kunnen gasten terecht voor een kop koffie, borrel, snack, lunch, diner, privéfeest of elke andere bijeenkomst tot 110 gasten.

grand café Prins Mauritshuis

Het interieur, de vloeren, verlichting en de styling zijn verzorgd door Ambiance.