nieuws

Bar Kasper Amsterdam opent deuren in voormalig pand Fidelio

Café 2057

Bar Kasper Amsterdam opent deuren in voormalig pand Fidelio

Horecaondernemers Bernard Walgemoed, Ramses Reynaert – bekend van Bar Kosta en Bar-Grill Marathonweg – en compagnon Maarten Spithoven openen op 15 mei Bar Kaspar. De brasserie op Stadionweg in Amsterdam, komt op de plek waar voroheen Fidelio was gevestigd. 

Na een verbouwing van drie maanden opent Bar Kasper woensdag 15 mei haar deuren in Amsterdam. De ondernemers,bekend van Bar Kosta en Bar-Grill Marathonweg, willen met hun zaak eenzelfde soort sfeer creëren als bij hun Bar-Grill. Frank Trommelen, voorheen chef aan de Marathonweg, zal -daarom- de leiding in de keuken nemen bij Bar Kasper.

Lees ook:

Lees ook:

Hij omschrijft zijn nieuwe menukaart, die met de seizoenen wisselt,  als ‘toegankelijk’. ‘Verwacht echte brasseriestijl-gerechten met internationale smaken, goede wijnen en een laagdrempelige sfeer.’ Tijdens de lunch kan dat onder meer eggs benedict, verschillende belegde broodjes of een ‘ouderwetse kroket’ zijn en tijdens het dinermenu biedt Bar Kasper onder andere steak tartaar, kabeljauw en een heel kippetje.

Bar Kasper

Vooral ook borrelen

Bar Kaspar is geopend voor lunch en diner, maar vooral ook om te borrelen. Mede-eigenaar Maarten Spithoven: ‘We willen dat gasten zich de hele dag welkom voelen. Voor een snelle lunch met collega’s, een gezellig en uitgebreid diner met vrienden, voor een mooi glas wijn met een oester op het terras of een biertje en een bitterbal aan de bar. Het geheel vernieuwde restaurant is vanaf 15 mei geopend.

Reageer op dit artikel