Esther de Vilder volgt Thijs Thijssen op als directeur bierbrouwerij De Koningshoeven

Esther de Vilder volgt Thijs Thijssen op als directeur bierbrouwerij De Koningshoeven

Thijs Thijssen draagt zijn functie als algemeen directeur van bierbrouwerij De Koningshoeven, bekend van La Trappe, over aan Esther de Vilder. De Swinkels-telg gaat zich volledig focussen op de groei van het craft- en speciaalbier-segment en blijft wel algemeen directeur van brouwerij De Molen.

Thijs Thijssen was de afgelopen 22 jaar werkzaam bij bierbrouwerij De Koningshoeven.

De laatste 15 jaar deed hij dit als algemeen directeur. Mede onder leiding van Thijssen is onder andere het proeflokaal gerealiseerd en is de brouwerij gemoderniseerd.

Ook zijn er nieuwe bieren geïntroduceerd, zoals Witte Trappist, La Trappe Bock, La Trappe Isid'or en het Quadrupel Oak Aged-programma.

Esther de Vilder zal Thijssen per 7 september opvolgen als algemeen directeur van bierbrouwerij De Koningshoeven. De Vilder heeft de afgelopen 7 jaar diverse functies bekleed binnen Swinkels, waarvan 5 jaar als head of communication.

 'Juiste kandidaat Bierbouwerij De Koningshoeven'

Gijs Swinkels, cco Swinkels: 'De komende jaren zetten we versterkt in op het craftsegment, als onderdeel van onze strategie.

Ik heb er alle vertrouwen in dat Thijs onze visie op craft de komende jaren verder kan concretiseren als algemeen directeur van brouwerij de Molen.

De samenwerking met brouwerij uit Bodegraven begon in 2015 en was al een concrete stap in deze richting.

Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we met Esther als algemeen directeur van bierbrouwerij De Koningshoeven de juiste kandidaat hebben gevonden, uiteraard met instemming van Abdij O.L.V. Koningshoeven.'