nieuws

Sociale werkvoorziening verzorgt catering Westerveld

Catering

De sociale werkvoorziening Reestmond en de gemeente Westerveld hebben hun samenwerking verlengd. Ze ondertekenden een nieuw contract. Reestmond zal ook de komende drie jaar de catering in het gemeentehuis in Diever verzorgen, meldt Steenwijkercourant.nl.

Sociale werkvoorziening verzorgt catering Westerveld

De medewerkers van Reestmond zorgen voor koffie en thee bij vergaderingen met externen, verzorgen de lunch in de kantine voor medewerkers van de gemeente, doen de catering bij bijzondere gelegenheden, zoals recepties en ze doen de schoonmaak en vulling van de koffieautomaten in het gemeentehuis.

Dinsdag 20 december stemde de gemeenteraad van Westerveld in met het collegevoorstel tot verlenging van het bestaande contract. In het gemeentehuis werken drie vaste medewerkers, die bij drukte worden aangevuld door parttimers.

Reageer op dit artikel