nieuws

Aardbeienteler met nieuw cateringconcept

Catering

Strawberrytree. Zo heet het concept waarmee aardbeienteler Jan Robben uit Breda zijn intrede doet in het luxe segment van de catering.

Aardbeienteler met nieuw cateringconcept

Robben presenteerde tijdens de Salon van de Smaak afgelopen weekend zijn Strawberrytree. Een roestvrijstalen kunstwerk in de vorm van een boom. Hierbij worden de aardbeien op een elegante manier gepresenteerd met bijbehorende saus om te dippen. Deze dippings zijn bedacht door meesterkok Martien van Dingenen.

Robben mikt op de markt van luxe feesten. Hij zal zelf als cateraar optreden en voornamelijk zijn eigen smaakaardbeien gebruiken. Er worden zes aardbeienrassen voor de cateringbranche geteeld. Deze worden met een steeltje geplukt. Op die manier kunnen ze gemakkelijk gedipt worden in unieke, voor dit doel ontwikkelde dippings. Robben: ‘Eigenlijk verkopen we met dit concept geen aardbeien meer. Met de Strawberrytree bieden we plezier en genot aan.’

Reageer op dit artikel