nieuws

Amsterdamse cateraars op BioBoot

Catering

Een verantwoord diner op de milieuvriendelijke BioBoot. Dat is het gevolg van samenwerking van drie cateringbedrijven en drie restaurants uit Amsterdam. Het diner kent een speciaal thema.

Amsterdamse cateraars op BioBoot

Het thema is ‘puur natuur ingrediënten van Noord-Hollandse oorsprong’. Het biologische diner plus wijnarrangement op de milieuvriendelijke, want op aardgas varende, BioBoot wordt gehouden ter gelegenheid van de Tweede Biologische Zaaiweek van 14 tot en met 22 april. De cateraars die meewerken zijn Hollandse Grond Catering, Kookstudio Peter Pan en Siere Cateraars. Ook uit Amsterdam, de restaurants Fifteen, De Witte Uyl en De Waaghals. De boot vaart uit op de zondagen 15 en 22 april vanaf de Canal Bus steiger vlakbij het Rijksmuseum.

Reageer op dit artikel