nieuws

Aramark: Meest Bewonderde Onderneming

Catering

Eén van de grootste cateraars ter wereld, Aramark, draagt sinds kort de titel America’s Most Admired Companies 2008. Dat staat in het meest recente nummer van Fortune, een Amerikaans wetenschappelijk magazine. Aramark won de titel in de categorie Diversified Outsourcing.

Aramark: Meest Bewonderde Onderneming

Het is voor cateraar en facilitair dienstverlener Aramark de vierde keer dat de jaarlijks te vergeven prestigieuze prijs werd gewonnen. De afgelopen tien jaar scoorde Aramark in de verkiezing van Fortune telkens een plaats in de top3.

Bij zeven van de acht belangrijkste criteria eindigde de wereldwijd opererende onderneming uit Philadelphia op de eerste plaats. Onder meer innovatie, sociale verantwoordelijkheid, kwaliteit van het management en lange termijn investeringen.

Aramark is een toonaangevend bedrijf op het gebied van catering en facilitair gebied. Verspreid over 19 landen telt de onderneming zo’n 250.000 medewerkers.