nieuws

Arjan van Dijk Groep in top50 beste ondernemingen

Catering

Arjan van Dijk Groep behoort tot de 50 best geleide DGA-ondernemingen in Nederland. Deze 50 bedrijven geleid door een directeur grootaandeelhouder (DGA) blinken uit in financieel management, talentmanagement en inzet van technologie, zo blijkt uit een onafhankelijk juryrapport.

Arjan van Dijk Groep in top50 beste ondernemingen

De Arjan van Dijk Groep mag een jaar lang de titel ‘ Netherlands 50 Best Managed Companies 2008 ’ voeren. Op 4 juni zullen de managementteams van de winnende DGA-bedrijven tijdens een feestelijk gala worden gehuldigd.

Het is voor de eerste keer dat een onafhankelijke en deskundige jury onder leiding van Thijs Wöltgens, voorzitter Kamers van Koophandel Nederland, de 50 best geleide DGA-ondernemingen in Nederland heeft geselecteerd. De jury kijkt in de beoordeling niet alleen naar omzet of groei, maar vooral ook naar strategie en uitvoering.

In totaal hebben 130 bedrijven meegedaan in de competitie ‘Building the Best’, een initiatief van accountants- en adviesorganisatie Deloitte in nauwe samenwerking met Universiteit Nijenrode, de Kamers van Koophandel, VNO/NCW en de Stichting Ondernemersklankbord. Op de foto Jos Peeters, directievoorzitter van Arjan van Dijk Groep (rechts) en Roland Ernst directeur commerciële zaken.

Reageer op dit artikel