nieuws

Avenance sluit vierjarig contract met Ernst & Young

Catering

Avenance gaat de restauratieve voorzieningen verzorgen in de kantoren van Ernst & Young. Daartoe hebben de cateraar uit Lijnden en de accountantsonderneming onlangs een contract gesloten. Het gaat om een vierjarige overeenkomst.

Avenance sluit vierjarig contract met Ernst & Young

Vanaf 5 oktober jl. verzorgt de cateraar de restauratieve dienstverlening voor vijftien locaties van Ernst & Young in Nederland. Na een uitgebreid aanbestedingstraject kwam Avenance voor Ernst & Young als beste cateraar uit de bus.

Onder het vierjarige contract vallen naast de uitgebreide dienstverlening in de vijftien bedrijfsrestaurants ook de verzorging van vergaderservices, lunches, (thema)buffetten, gebaksservice, borrels en de exploitatie van de Livingroom in Amsterdam en de Frencherie in Rotterdam (locatie Boompjes).

Meer nieuws over Avenance:

Reageer op dit artikel