nieuws

Bob Geldof op partij Ins & Outs Catering

Catering

Ins & Outs Catering had tijdens een door haar gecaterde partij hoog bezoek. Sir Bob Geldof (foto) was aanwezig. De man achter het wereldwijde goede doelproject Live Aid (1985) en Live 8 (2005) reikte in de Haagse Ridderzaal de Internationale Kindervredesprijs uit.

Bob Geldof op partij Ins & Outs Catering

Geldof overhandigde de prijs aan Thandiwe Chama uit Zambia (foto). Het 16-jarige meisje woont in een van de armste wijken van Zambia, maar zet zich in voor kwetsbare kinderen. Ze ontving een beeldje, de Nkosi, en een geldbedrag van 100.000 euro. Ins & Outs Catering Den Haag had de eer om deze dag de catering te mogen verzorgen.

Onder het toeziend oog van veel prominenten (o.a. minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen) en 400 gasten nam Thandiwe de prijs in ontvangst. De Kindervredesprijs is een initiatief van de Stichting KidsRights in samenwerking met de Nobel Vredesprijs winnaars.

Reageer op dit artikel