nieuws

Cateraar Oseven actief bij EK Hockey

Catering

Oseven verzorgt tijdens het EK Hockey op diverse cateringactiviteiten. Zo is de cateraar actief in het clubhuis van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond waar tal van gasten worden ontvangen.

Cateraar Oseven actief bij EK Hockey

‘Sportevenementen met een dergelijke allure als het Rabo EK Hockey zijn voor Oseven de toppers in het jaar. Ik ben blij dat de KNHB haar vertrouwen in ons heeft uitgesproken en ons team gaat er een topevenement van maken’, zegt algemeen directeur Erwin Verschoor van Oseven.

Het Rabo EK Hockey vindt plaats van 22 tot en met zondag 30 augustus in het Wagener Stadion in het Amsterdamse Bos. Gedurende negen dagen strijden de beste acht dames- en herenelftallen van Europe om het Europees Kampioenschap 2009.

Reageer op dit artikel