nieuws

Catering cadeaubon versiert met Feels Good Art

Catering

De nationale Catering Cadeaubon wordt vanaf nu geleverd met Feels Good Art. Dat is kunst gemaakt door kunstenaars met een handicap of chronische ziekte. Catering Cadeau B.V. wil daarmee haar ‘maatschappelijke betrokkenheid tonen’.

Catering cadeaubon versiert met Feels Good Art

Met de nationale catering cadeaubon kunnen tapas, amuses, wijnpakketten, kookaccessoires of een kok aan huis besteld worden.

Directeur Guido van der Meer van Catering Cadeau B.V. is blij met het initiatief. ‘Door Feels Good Art toe te voegen aan onze cadeaubonnen hebben we niet alleen een smakelijk cadeau, maar kunnen we ook onze maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dat geldt ook voor iedereen die de cadeaubon weggeeft. Dat is dubbele winst en dus dubbel genieten.’

Sympassion is de organisatie achter Feels Good Art en wil meer aandacht vragen voor de talenten van kunstenaars met een beperking. De organisatie wil kunstenaars met een beperking ‘het zelfvertrouwen en de waardering geven die ze verdienen.’

Reageer op dit artikel