nieuws

Compass Group: verduurzamen

Catering

Compass Group Nederland heeft haar nieuw MVO-beleid gepresenteerd. Het bedrijf wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar zonder groei op te geven. ‘Natuurlijk willen we groeien, maar niet ten koste van alles.’ Het MVO-beleid is gebouwd op de pijlers: onze mensen, duurzame inkoop, welzijn, milieu en samenleving. De doelen zijn vastgesteld voor eind 2010.

Compass Group: verduurzamen

Irene Baltus, Managing Director van Compass Group Nederland, over het nieuwe beleid: ‘Natuurlijk willen we groeien, maar niet ten koste van alles. Het belang van verduurzamen wordt door ons erkend. Het is een vertrekpunt van onze manier van werken. Verduurzamen begint bij jezelf!’

Biologisch

Wat betreft de inkoop is het volume biologische producten in 2008 verdubbeld. Indien opdrachtgevers hierom vragen, kan een honderd procent biologisch assortiment samengesteld worden.

Onder welzijn valt onder andere het communicatieprogramma waarmee gezond eten in het bedrijfsrestaurant gestimuleerd wordt. Doel is dat dit programma in 2010 voor 60% van de locaties beschikbaar is.

Bekijk het MVO Beleid van Compass

Reageer op dit artikel