nieuws

Cuisine on tour van start met Amusoment

Catering

Cuisine on tour is van start gegaan met Amusoment dat onlangs is overgenomen. Dit amuseconcept onderging een metamorfose. Tijdens Taste of Amsterdam mochten de ‘amusomaîtres’ hun noviteiten presenteren.

Cuisine on tour van start met Amusoment

Gasten maakten kennis met een nieuw amuseconcept waarbij elke amuse een finishing touch kent die live wordt gegeven, aldus Cuisine on tour. Amusoment entertaint met haar amuses door het gehele land, maar richt zich voornamelijk op de regio’s van de vier grote steden.

Ernst Hoogenboom, directeur van &Co personeelsdiensten en oud eigenaar van het concept, is blij met de nieuwe eigenaar. ‘Het amuseconcept is ooit geboren uit passie en de behoefte naar belevingsconcepten. Omdat het niet tussen onze core business paste zochten we naar een passende kandidaat die van dit concept een succes wilde maken. Met Cuisine on tour hebben we die partner gevonden.’

Naast de lancering van het nieuwe amuseconcept mocht de conceptcateraar uit Montfoort haar gezelschap inspireren en trakteren op maar liefst 16-gangen ‘vol passie en innovatie.’ Het was een samenspel tussen chef-kok Rinie Makkus en patron cuisinier Karl van Baggem van restaurant de Hoefslag.