nieuws

Den Blijker Proof! van start

Catering

Onder de naam Den Blijker Proof! zijn de Koninklijke Van den Boer Groep en De Engel Holding maandagavond officieel de samenwerking aangegaan op het gebied van party- en eventcatering. Een nieuw label dat staat voor echt en authentiek, sterk en stoer.

Den Blijker Proof! van start

Herman den Blijker is verantwoordelijk voor de samenstelling van de culinaire collectie en Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep, voor de foutloze uitvoering van evenementen.

Winning team

In Amsterdam Convention Factory, de thuisbasis van Den Blijker Proof!, werd officieel het glas geheven op de lancering van het nieuwe merk. “Herman den Blijker wordt regelmatig gevraagd voor het cateren van grote partijen. Met de komst van Den Blijker Proof! kan aan deze vraag worden voldaan. We hebben reeds meerdere malen succesvol met elkaar samengewerkt. De combinatie Herman den Blijker en Oseven bleek een winning team.

De naam

Alle ingrediënten en gerechten zijn Den Blijker Proof! Door Herman goedgekeurd omdat ze voldoen aan de hoge eisen die hij aan de producten stelt. Echt en authentiek.

Kenmerken

De vennootschap is preferred supplier van Amsterdam Convention Factory en richt zich daarnaast op het zelfstandig verwerven van partycateringopdrachten in binnen- en buitenland. De culinaire collectie van Herman den Blijker is echt en met passie bereid. Het kenmerkt zich door moderne variaties op bekende Oud-Hollandse gerechten. Eigentijds gepresenteerd met overwegend Nederlandse seizoensingrediënten.

Reageer op dit artikel