nieuws

Drie bekende cateraars ´smoelen´ totaal anders

Catering

Toeval of niet? In een week tijd hebben drie bekende cateraars hun huisstijl ingrijpend veranderd. Bij Hans van der Linde in Rotterdam wijzigde zelfs de bedrijfsnaam, als ook contractcateraar Appèl. Verder smoelt ook de Arjan van Dijk Groep totaal anders.

Drie bekende cateraars ´smoelen´ totaal anders

Appèl heeft @ Work aan haar naam toegevoegd. Ook gaf de Bossche contractcateraar haar website een nieuwe look and feel. Dat gebeurde in navolging van de frisse nieuwe concepten, die (uiteraard) ook te zien zijn op www.appel.nl. Een ander bekende Brabantse cateraar, de Arjan van Dijk Groep pakte haar uitstraling voortvarend aan.

De winnaar van de Misset Catering Award categorie Partycatering schakelde zelfs een kunstenares in, Emilie Lauwers. Deze Belgische werd anderhalf jaar geleden door een speciale projectgroep benaderd om de huisstijl opnieuw vorm te geven.

De kernwaarden: eigenzinnigheid, authenticiteit, originaliteit, creativiteit, ambachtelijkheid en kwaliteit vormen de identiteit van de onderneming en het uitgangspunt. Ook het drukwerk (vierkant en gevouwen), de site én het relatiemagazine (simpelweg A genaamd) werden grondig aangepakt.

Partycateraar Hans van der Linde in Rotterdam veranderde zijn bedrijfsnaam. Uiteraard bleef zijn eigen sterke (achter)naam behouden, maar wijzigde de toevoeging Party Productions in Catering + Evenementen. Dat sluit volgens Van der Linde beter aan op de kernactiviteiten van de organisatie: eten, drinken en gastvrijheid op maat.

Van der Linde zit sinds 1 januari dit jaar in een geheel nieuw bedrijfspand. ´Vanuit hier willen we vanaf 2009 onze kwaliteit op een nog hoger niveau brengen. Het bijzondere gebouw weerspiegelt het karakter van het nieuwe Van der Linde Catering + Evenementen´, aldus Van der Linde.

Reageer op dit artikel