nieuws

Facilicom Services Group neemt ZZG ThuisService over

Catering

Facilicom Services Group heeft thuishulporganisatie ZZG ThuisService overgenomen van ZZG zorggroep in Groesbeek. ZZG ThuisService wordt geïntegreerd in de bedrijfsvoering van Facilicom dochteronderneming Axxicom Thuishulp.

Facilicom Services Group neemt ZZG ThuisService over

ZZG Thuisservice heeft 1000 medewerkers en een omzet van 13 miljoen euro. Door de overname wordt Axxicom Thuishulp in een keer bijna twee keer zo groot. De 1000 uitvoerende medewerkers en 4500 cliënten van ZZG ThuisService gaan op in de nieuwe organisatie.

Door de overname groeit Axxicom Thuishulp uit tot een organisatie met 2800 medewerkers, inclusief de joint venture met Aveant in Utrecht. De regio Nijmegen wordt toegevoegd aan de 110 gemeenten waar de thuishulpverlener al actief is. Axxicom zal nu ook huishoudelijke hulp bieden aan mensen in de gemeenten Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Ubbergen, West Maas en Waal en Wijchen.

Dick Herfst, voorzitter Raad van Bestuur van ZZG zorggroep: ‘De reden voor het overdragen van de activiteiten is het waarborgen van de toekomst van de huishoudelijke hulp in Zuid-Gelderland. Axxicom is beter in staat om in een concurrerende omgeving de dienstverlening aan cliënten te continueren.’