nieuws

Financieel dienstverlener ASR Nederland kiest voor Facilicom

Catering

Financieel dienstverlener ASR Nederland heeft haar facilitaire dienstverlening per 1 mei uitbesteed aan Facilicom Facility Solutions (FFS). FFS wordt verantwoordelijk voor de schoonmaakactiviteiten, catering en beveiliging op de drie kantoorlocaties van ASR Nederland in Utrecht en Amersfoort. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

Financieel dienstverlener ASR Nederland kiest voor Facilicom

Doorslaggevend in de keuze voor FFS was de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gebaseerd op operational excellence en de integrale aanpak van de dienstverlening tussen de Facilicom-bedrijven, zo melden beide partners in een persbericht.

Door integrale uitvoering van de dienstverlening realiseert Facilicom aantoonbare operationele en financiële synergievoordelen voor ASR Nederland. Dit zogeheten Multiservices concept is een belangrijke pijler onder de dienstverlening van FFS. Speerpunten binnen deze integrale facilitaire services bij ASR Nederland zijn klantgerichtheid, hospitality, innovatie en duurzame bedrijfsvoering.

FFS gaat niet alleen de bovenvermelde facilitaire diensten aanbieden, maar ook aanvullende servicediensten en de facilitaire coördinatie van het geheel. Zo staat een aantrekkelijk ingerichte coffeecorner gedurende de gehele dag ter beschikking van medewerkers en klanten, en kan er onder meer gebruik worden gemaakt van een stomerij- en vermaakservice.

Reageer op dit artikel