nieuws

‘Géén leegloop bij Arjan van Dijk Groep

Catering

Een groot aantal aflopende contracten bij de Arjan van Dijk Groep dat niet wordt verlengd. Het gerucht over een leegloop bij de partycateraar uit Oosterhout deed hardnekkig de ronde, meldt zusterblad FZ op haar site. AvdG-directeur Roland Ernst verwijst het gerucht op fz.nl naar het rijk der fabelen.

‘Géén leegloop bij Arjan van Dijk Groep

Ernst nam voor FZ uitgebreid de tijd om te reageren. ‘Er lopen een aantal contracten aan de uitvoerkant af, maar dat is puur het gevolg van een logische omzetverschuiving en de reguliere seizoensinvloeden.’ Eind vorig jaar won Ernst en zijn team de Misset Catering Award in de categorie Partycatering.

Ernst benadrukt dat de Arjan van Dijk Groep bekend staat om een transparante organisatie en legt verder uit: ‘In januari hebben wij traditiegetrouw te maken met een aantal aflopende contracten. Dit jaar is het aantal contracten dat afloopt op de uitvoerende afdelingen groter dan in andere jaren.’

Lees hier het volledige interview op fz.nl.

Reageer op dit artikel