nieuws

Grote rol Hanze Totaal bij FC Zwolle

Catering

De Hanze Totaal Horeca Groep heeft een 10-jarig contract getekend met Stadion Ontwikkeling Zwolle (SOZ) over catering- en horeca-activiteiten in het nieuwe sportstadion in Zwolle. Hanze Totaal heeft vierduizend vierkante meter gereserveerd en denkt nu al aan meer.

Grote rol Hanze Totaal bij FC Zwolle

De horecagroep van directeur Wim Salomons heeft grote plannen in het nieuwe stadion van FC Zwolle. Salomons gaat het hotel in het stadion runnen en gaat vierduizend vierkante meter inruimen voor horeca-activiteiten.

Partycentrum

Zo komt er een restaurant op de begane grond en een sportcafé op de tweede verdieping van het complex. Het restaurant en de keuken krijgen een omgang van pakweg duizend vierkante meter. Verder denkt Salomons op termijn nog aan een partycentrum van 3600 m2 en een grote discotheek in het complex.

Vlindergevoel

Salomons ziet uit naar het grote horeca-avontuur in het nieuwe stadioncomplex van FC Zwolle. ‘Hier krijg je het vlindergevoel van in je buik. Het wordt een enorme klus. Voor ons is dit uniek en heel er groot’, aldus Salomons in DeStentor over zijn plannen. De Hanze Totaal Horeca Groep verzorgt al twee jaar de catering in het bestaande Zwolse stadion.