nieuws

HACCP-certificaat voor Van der Linde Catering + Evenementen

Catering

Partycateraar Van der Linde Catering + Evenementen heeft het HACCP-certificaat behaald voor haar beleid en de uitvoering van haar voedselveiligheidssysteem. ‘Wij zijn hiermee weer een stap verder in onze ontwikkeling van duurzame catering.

HACCP-certificaat voor Van der Linde Catering + Evenementen

Bij Van der Linde in Berkel en Rodenrijs streven ze, met onder meer het nieuwe onderkomen, al langer een duurzaam beleid na. Eigenaar Hans van der Linde is dan ook maar wat trots op het behalen van het felbegeerde HACCP-certificaat.

‘De betrouwbaarheid van ons product is met dit kwaliteitskeurmerk onderbouwd voor onze relaties. Het HACCP-certificaat is de kroon op ons nieuwe bedrijfspand en tevens het startpunt voor de groei van onze organisatie in de toekomst.’

Van boer tot bord

Het volledige proces van voedingsverzorging van ‘boer tot bord’ is vastgelegd in dit kwaliteitssysteem voor de voedingsmiddelenindustrie en gaat verder dan de Hygiënecode voor de horeca en de Warenwet.

Van der Linde: ‘Mede door de gestelde eisen zijn wij nog bewuster gaan inkopen en ook onze kwaliteit op het gebied van de arbeidsomstandigheden en het milieu is verbeterd.’

Reageer op dit artikel