nieuws

Idols eten en drinken bij Sodexho

Catering

Het populaire programma Idols is vorige week van start gegaan. De sterren in de dop worden door Sodexho Prestige voorzien van eten en drinken. ‘Het is net een grote familie!

Idols eten en drinken bij Sodexho

Sodexho Prestige was vorig jaar bij Idols 3 voor het eerst verantwoordelijk voor alle hapjes en drankjes voor crew, finalisten en de jury tijdens de liveshows. Ook bij het programma X Factor en nu bij Idols 4 is de cateraar in touw in Studio 22 in Hilversum.

De crew, waaronder de technici van het licht en geluid, de artiesten, de kandidaten en de jury (ongeveer 200 personen) worden culinair in de watten gelegd. Sodexho is ook verantwoordelijk voor de publieksverkoop. Het contract loopt tot en met de laatste liveshow op 1 maart. Ook het eindfeest wordt verzorgd.

Sodexho catert tijdens de repetities op vrijdag (soms ook op donderdag) en de liveshows op zaterdag. verantwoordelijk manager is Taco Rietveld. ‘Er hangt een gezellige sfeer gedurende het hele traject, de collega’s zijn nauw betrokken bij het hele Idols team. We zijn ook op de hoogte van de speciale wensen van de jury en kandidaten. Het is net een grote familie!’

Reageer op dit artikel