nieuws

Isala en IJsselheem samen

Catering

De Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) is akkoord met de samensmelting van Isala Ouderenzorg en IJsselheem in Zwolle en omgeving. Daarmee is de overdracht van Isala aan IJsselheem per 1 mei een feit.

Isala en IJsselheem samen

Dat laten de gezondheidsorganisaties weten in een gezamenlijk persbericht. De NMa heeft formeel akkoord gegeven op het samengaan van beide ouderenzorgorganisaties.

Met ingang van 1 mei biedt de nieuwe organisatie wonen, zorg en dienstverlening voor ouderen onder de naam IJsselheem. De Raden van Bestuur en de Raden van Toezicht van Woonzorgconcern IJsselheem en de Isala klinieken hebben de adviestrajecten afgerond.

Met de locaties van Isala Ouderenzorg erbij biedt IJsselheem ouderenzorg in de regio Kampen, Zwartewaterland, Zwollen en op termijn in Dalfsen. De Isala klinieken blijven ook in de toekomst een belangrijke samenwerkingspartner voor de nieuwe organisatie.

Meer berichten over zorgcatering