nieuws

Jaarbeurs Catering benoemt directeur

Catering

De nieuwe directeur operationele zaken van Jaarbeurs Catering is Kees Aalbers. Hij is al sinds 1 januari begonnen in het Jaarbeurs complex in Utrecht, maar het nieuws van zijn benoeming is nu pas bekend gemaakt.

Jaarbeurs Catering benoemt directeur

Aalbers (43) was sinds 2004 deputy general manager bij Centerparcs. Daarvoor deed hij veel ervaring op als operationeel en commercieel manager in diverse horecabedrijven, maar ook als hoofd restauratieve dienst van het Academisch Ziekenhuis St. Radboud in Nijmegen.

Na de Hotelschool in Den Haag te hebben doorlopen, bepaalde het zelfstandig ondernemersschap en het ontwikkelen van nieuwe horecaformules (o.a. Humphrey’s restaurants) zijn loopbaan. Aalbers volgt Michel van Tilborg op, die pas een jaar in dienst was. Van Tilborg gaf Jaarbeurs Catering te kennen dat hij zijn carrière elders wilde voortzetten.

Reageer op dit artikel