nieuws

Jaarbeurs Catering vernieuwt Moments

Catering

Jaarbeurs Catering Services heeft zes outlets in verschillende hallen van Jaarbeurs Utrecht met het hernieuwde concept Moments vernieuwd. Moments is gebaseerd op snelheid, versheid en gemak.

Jaarbeurs Catering vernieuwt Moments

‘De eerste ervaringen van bezoekers van Moments zijn ontzettend positief. Bezoekers ervaren Moments als een kleine winkel, waar men ook een lekker frietje kan halen. Het feit dat we smoothies, wraps en verschillende soorten Vitamin Water verkopen, zorgt ervoor dat onze klanten verrast worden’, aldus Kees Aalbers, operationeel directeur Jaarbeurs Catering.

Het in 2005 gelanceerde Moments is compleet vernieuwd. ‘De inrichting en het assortiment zijn volkomen nieuw. Nieuw is ook de samenwerking met leverancier Sandays, een professional met jarenlange ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardige producten’, voegt Martine Scholte (Marketing Manager) van Jaarbeurs Catering Services toe.

Reageer op dit artikel