nieuws

La Vie heeft primeur met Rally Experience

Catering

22 Equipes, drie routes, 150 km, een boeiend parcours en verrassende locaties voor pitstops. Enkele ingrediënten van de Rally Experience van La Vie Catering. Een primeur voor de partycateraar uit Nijmegen.

La Vie heeft primeur met Rally Experience

La Vie stuurde onlangs een deel van haar relaties een uitnodiging voor de rally en zag de deelnemerslijst rap groeien. De keuze voor het voertuig waarmee de rally werd verreden stond de equipes vrij.

Klassiekers, semi-klassiekers, young-timers, hobby-timers en sport-timers verschenen zaterdag aan de start bij Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg, een nieuwe vaste locatie van La Vie.

Er deed een 2CV mee, maar ook een Porsche van nauwelijks een week oud. De route liep via de Utrechtse Heuvelrug dwars door polderlandschappen en de Betuwe. Behendigheid, tijd, feitenkennis waren bepalend voor de winst.

Die ging naar de equipe van het Nijmeegse 52 degrees, hét Nijmeegse congres en eventcenter. ’s Avonds was de boomgaard van kasteel Sterkenburg het decor van een Italiaans diner.

Voor de partycateraar uit Nijmegen is de eigen rally een primeur. ‘We beschouwen het als een prachtige gelegenheid om relaties en prospect te laten zien waar we goed in zijn: organisatie van evenementen en uiteraard de beste catering’, aldus accountmanager Viviane van Kortenhof, accountmanager bij La Vie Catering.

‘In de Rally Experience zien we een nieuwe manier om (toekomstige) klanten te verwennen, te inspireren.’ La Vie-directeur Gerard Kerkhoff (op de foto temidden van de winnaars) noemt de rally een groot succes en verzekert dat er volgende jaar een tweede editie volgt.

Meer event- en partycatering: